Strângere de semnături pentru introducerea în Constituţie a plăţilor în numerar. Se întâmpla acest lucru şi în alte ţări

Strângere de semnături pentru introducerea în Constituţie a plăţilor în numerar. Se întâmpla acest lucru şi în alte ţări

Astăzi, 12 octombrie 2023, în cadrul declaraţiilor de presă a filialei AUR Ilfov, domnul Adrian Roman, coordonator AUR Ilfov, având ca invitaţi pe George Stănculescu, coordonator AUR 1 Decembrie şi George Bâtu, coordonator AUR Pantelimon, au anunţat iniţierea a două referendumuri, precum şi opiniile AUR privind pensiile speciale şi corupţia la nivel local.

Dl Adrian Roman a anunţat în cadrul conferinţei, iniţierea demersurilor pentru 2 referendumuri importante, familia dintre un bărbat şi o femeie şi plata cu numerar: „În contextul privind familia, Guvernul PSD şi PNL vor să impună la comandă externă, bineînţeles, măsuri anti-româneşti. Europa ne obligă printr-o hotărâre CEDO să recunoaştem căsătoriile persoanelor de acelaşi sex, pentru noi ca popor creştin, aceasta este o ameninţare şi un pas spre anormalitate, de când există lumea familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie”.

„Totodată, Guvernul Ciolacu limitează plăţile cu numerar, fapt care atacă un drept constituţional, dreptul la libertate, sunt mulţi români care nu au posibilitatea plăţilor electronice sau efectiv refuză să dea banii lor munciţi băncilor, pe lângă acest fapt considerăm că interesul lui Ciolacu este să crească profitul băncilor, profituri care nu rămân în România, deoarece nu plătesc taxe la noi în ţară, din aceste motive AUR trebuie să prevină aceste atacuri împotriva românilor, în perioada următoare vom organiza conform legii o strângere de semnături pentru plăţile în numerar, pentru introducerea în Constituţie. Se întâmpla acest lucru şi în alte ţări.
AUR va apăra românii şi modul nostru de viaţă şi familia normală”!

Un alt subiect abordat de Dl Roman este opinia AUR privind pensiile speciale: „AUR susţine că pensiile speciale TREBUIE ELIMINATE! Toate pensiile trebuie să se bazeze pe contributivitate. Nu includem în această categorii cadrele militare, ale căror pensii nu sunt speciale. În această săptămână s-a votat, din nou, în Senatul României pentru eliminarea acestor privilegii. PSD, PNL şi USR puteau să desfiinţeze pensiile speciale, să desfiinţeze privilegiile unor anumite categorii speciale dacă ar fi vrut. Senatorii AUR au votat proiectul de lege pentru ca el este mai mult decât nimic şi este un pas în direcţie pe care ne-o dorim, aceea de a elimina integral pensiile speciale. AUR va face mai mult de atât, pentru ca sunt soluţii si noi suntem capabili sa le impunem, atunci când vom guverna”!

Domnul George Bâtu, coordonatorul AUR Pantelimon, a abordat în cadrul conferinţei un subiect foarte important din această săptămână şi anume, fenomenul împărţirii de funcţii în PSD si PNL:”Sinecurile PSD şi PNL în instituţiile statului a fost dovedit din nou, trimiţând oamenii apropiaţi în instituţii importante de reglementare şi control ale statului, Conducerile Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii şi a Curţii de Conturi au devenit afacerea PSD şi PNL, în cadrul căreia nu există loc de profesionalism. Conform algoritmului politic, al reprezentării parlamentare şi, AUR trebuia să aibă un loc la Curtea de Conturi, însă, nu s-a întâmplat acest lucru. De asemenea, USR, UDMR, precum si, toate celelalte formaţiuni au reprezentaţi la Curtea de Conturi şi la alte instituţii din statul român, conform ponderii parlamentare. Un exemplu, concret, este şi domnul Pavel Popescu, votat vicepreşedinte al ANCOM, fără studii necesare ocupării funcţiei de vicepreşedinte, astfel încălcând legea. Alte exemple de funcţie, oferite de această dată de către PSD, sunt pentru domnii Mocioalcă şi Bontea, cei care nu şi-au mai găsit locul în Parlament în 2020″.

Domnul George Stănculescu a evidenţiat în conferinţa de astăzi situaţia primarilor din judeţul Ilfov care sunt sub lupa justiţiei: „Potrivit informaţiilor din surse sigure oficiale cât şi din presă, constatăm că din ce în ce mai mulţi primari din judeţul Ilfov sunt cercetaţi pentru acte de corupţie sau înşelăciune, unii chiar în mai multe dosare, în judeţul Ilfov există 3 primari cercetaţi, de la Clinceni, Gruiu şi Dragomireşti, declaraţi incompatibili de către ANI, de asemenea, există decizii ale ICCJ în acest sens, însă nepuse în aplicare. AUR Ilfov a solicitat de acum doi ani punerea în aplicare a acestor hotărâri judecătoreşti, însă aceştia semnează şi în prezent ca primari”.

„Într-o situaţie asemănătoare se află si primarul Comunei 1 Decembrie, asupra căruia planează aceleaşi suspiciuni, cu dosare penale în judecată”.

Domnul Stănculescu solicită justiţiei „să încheie cât mai curând aceste dosare pentru că anul viitor, la alegerile locale, să nu mai planeze nicio suspiciune asupra candidaturilor prezente pe buletinele de vot şi, să fie nevoie de alte alegeri pentru că unii dintre primarii aleşi iau calea penitenciarelor”.

Bragadiru, 12 octombrie 2023 Comunicat de presă – Alianţa pentru Unirea Românilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *