ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE – ONE NEW CONCEPT S.R.L.

ONE NEW CONCEPT S.R.L. titulara Planului Urbanistic Zonal – ”Modificare Plan Urbanistic Zonal aprobat prin HCL nr. 213 din 23.12.2015 pentru stabilirea indicilor urbanistici în vederea realizării unui imobil cu regim de înălțime D+P+4E+5Er, cu destinația de locuințe colective”, propus a fi realizat în municipiul Drobeta Turnu Severin, b-dul Aluniș, nr. 23,  județul Mehedinți, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, parcursă conform prevederilor H.G. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe, cu modificările și completările ulterioare.

 Planul se încadrează în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu, urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Proiectul Deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului A.P.M. Mehedinți cu sediul în județul Mehedinți, municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane nr.3, în zilele de luni-vineri între orele 9 -14 precum și la următoarea adresă de internet: www.apmmh.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *