Vedete care au afaceri imobiliare: cum le influenteaza acest lucru cariera si viata personala

Vedete care au afaceri imobiliare: cum le influenteaza acest lucru cariera si viata personala

Daca te-ai gandit sa deschizi o firma de administrare imobile, poate te inspira exemplele unor vedete care au ales sa se implice in acest domeniu. Fie ca sunt actori, cantareti sau sportivi, ele au gasit in imobiliare o sursa de venit, dar si o pasiune. De asemenea, atunci cand a fost necesar au apelat la firme de administrare imobile. Iata cum le influenteaza acest domeniu cariera si viata personala:

George Clooney: un investitor de succes

Actorul George Clooney este cunoscut nu doar pentru rolurile sale din filme, ci si pentru afacerile sale imobiliare. El detine mai multe proprietati in SUA, Italia, Mexic si Anglia, pe care le inchiriaza sau le vinde cu profit. De exemplu, actorul a cumparat o vila in Laglio, Italia, cu 10 milioane de dolari in 2002 si a vandut-o cu 100 de milioane de dolari in 2014. Clooney spune ca ii place sa renoveze casele pe care le cumpara si sa le transforme dupa gustul sau.

Jennifer Lopez: o diva cu gusturi rafinate

Cantareata si actrita Jennifer Lopez este o alta vedeta care se ocupa de administarea imobilelor. Ea are o colectie impresionanta de case in New York, Los Angeles, Miami si Hamptons, pe care le decoreaza cu stil si eleganta. Lopez spune ca ii place sa schimbe locuintele des si sa experimenteze cu diferite stiluri arhitecturale si design interior. Ea colaboreaza cu agenti imobiliari de top si designeri renumiti pentru a gasi cele mai bune oferte si solutii.

Cristiano Ronaldo: un fotbalist cu viziune

Fotbalistul Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bogati sportivi din lume, dar si unul dintre cei mai implicati in domeniul imobiliar. El detine mai multe hoteluri in Portugalia, Spania si Maroc, sub brandul CR7, care ii poarta initialele si numarul de pe tricou. Ronaldo spune ca vrea sa isi extinda afacerea hoteliera in alte tari si continente si ca ii place sa se implice personal in alegerea locatiilor, designului si serviciilor oferite.

Ellen DeGeneres: o comedianta cu simt estetic

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres este o adevarata experta in administrarea imobilelor. Ea a cumparat si vandut peste 20 de case in ultimii 25 de ani, facand profituri fabuloase. DeGeneres spune ca ii place sa cumpere case vechi sau neconventionale si sa le redecoreze complet, adaugandu-le personalitate si farmec. Ellen spune ca nu se ataseaza emotional de casele pe care le vinde, ci le considera niste proiecte creative.

Dwayne Johnson: un actor cu ambitie

Actorul Dwayne Johnson, cunoscut si ca The Rock, este un alt exemplu de vedeta care se ocupa de administarea imobilelor. El are o colectie impresionanta de case in Florida, Georgia, California si Hawaii, pe care le foloseste ca locuinte sau ca locatii pentru filmele sale. Johnson spune ca ii place sa cumpere case mari si luxoase, care sa ii ofere confort si siguranta. Dwayne spune ca isi doreste sa construiasca un imperiu imobiliar pentru el si familia sa.

Acestea sunt doar cateva dintre vedetele care se ocupa de administarea imobilelor si care au reusit sa transforme acest domeniu intr-o sursa de venit, dar si intr-o pasiune. Ele demonstreaza ca se poate face cariera si in imobiliare, daca ai viziune, gust, ambitie si curaj. 

Poate te-ai gandit sa urmezi exemplul lor si sa iti deschizi o firma de administrare imobile. Daca da, iti recomandam sa te informezi bine despre piata imobiliara, sa alegi o zona potrivita, sa angajezi o echipa profesionista si sa oferi servicii de calitate. Astfel, vei avea sanse mai mari sa ai succes si sa te bucuri de afacerea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *