Turismul in rulota, un nou trend. Inchiriaza o rulota si poti vedea toata Romania!

Turismul in rulota, un nou trend. Inchiriaza o rulota si poti vedea toata Romania!

Turismul in rulota este o forma de calatorie care devine din ce in ce mai populara in Romania, datorita avantajelor pe care le ofera: libertate, flexibilitate, confort si siguranta. Cei care aleg sa plece in vacanta cu rulota pot vizita mai multe destinatii, fara a depinde de rezervari, orare sau restrictii. 

In plus, apeland la servicii de inchiriere rulote poti beneficia de toate facilitatile unei locuinte, dar si de posibilitatea de a se conecta cu natura si de a te bucura de peisaje superbe.

Beneficiile unei vacante in rulota

Rulota este o casa pe roti, care iti permite sa explorezi diverse destinatii, fara sa depinzi de hoteluri, avioane sau trenuri. Poti sa iti faci propriul itinerariu, sa te opresti unde vrei si cat vrei, sa te bucuri de natura si de libertate. Rulota este, de asemenea, o solutie economica, deoarece nu trebuie sa platesti cazare sau masa la restaurante. In plus, rulota iti ofera confortul si intimitatea de acasa, fiind dotata cu tot ce ai nevoie: pat, baie, bucatarie, frigider, televizor etc.

Turismul in rulota – o alegere pentru toata lumea

Turismul in rulota este potrivit pentru toate varstele si pentru toate gusturile. Poti sa mergi la munte, la mare, la oras sau la tara, in functie de preferintele tale. Poti sa faci sporturi de aventura, sa vizitezi obiective culturale sau istorice, sa te relaxezi sau sa te distrezi. De asemenea, este o experienta unica si memorabila, care iti permite sa descoperi locuri noi si sa te conectezi cu tine si cu cei dragi.

In Romania exista numeroase locuri unde se poate merge cu rulota, fie ca sunt campinguri special amenajate, fie ca sunt locuri de campare mai salbatice. In functie de preferintele fiecaruia, se pot alege destinatii montane, balneare, culturale sau litorale. Printre cele mai apreciate locuri pentru turismul in rulota se numara:

Lacul Rosu, Harghita

Lacul Rosu este un lac de baraj natural, situat in Parcul National Cheile Bicazului – Hasmas, renumit pentru frumusetea si misterul sau. Aici se poate campa intr-un camping de tranzit dotat cu facilitatile de baza sau se poate opta pentru o zona mai izolata. In apropiere se afla atractii turistice precum Cheile Bicazului, Cheile Sugaului sau Pestera Munticelu.

Plaja Salbatica Corbu

Este o plaja neamenajata si mai putin aglomerata de la malul Marii Negre, ideala pentru cei care cauta liniste si relaxare. Aici se poate campa gratuit pe nisip sau pe iarba, dar fara a beneficia de facilitati. Plaja este situata in apropierea Rezervatiei Naturale Delta Dunarii si a orasului Constanta.

Transalpina

Este cel mai inalt drum din Romania, traverseaza Muntii Parang si ofera privelisti spectaculoase. Pe traseu se gasesc mai multe locuri de campare gratuite sau campinguri cu taxe modice, unde se pot parca rulotele. De aici se pot face excursii la Lacul Vidra, Cascada Lotrisor sau Manastirea Polovragi.

Prin urmare, turismul in rulota este o modalitate excelenta de a descoperi frumusetile Romaniei si de a trai experiente memorabile. Tu vei organiza o vacanta in rulota?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *