Partidul ARCA Naţiunii Române, pentru limitarea plăţilor cash: Solicităm demisia de onoare a domnului Marcel Ciolacu

Partidul ARCA Naţiunii Române, pentru limitarea plăţilor cash: Solicităm demisia de onoare a domnului Marcel Ciolacu

România are nevoie de predictibilitate şi nu de amatorism politic!

Partidul ARCA Naţiunii Române a luat act de decizia domnului Marcel Ciolacu, prim-ministru al României, de a modifica propria ordonanţă de urgenţă în ceea ce priveşte limitarea tranzacţiilor cash.

După ce a bulversat atât mediul de afaceri, în special micii întreprinzători, cât şi cetăţenii, Marcel Ciolacu anunţă faptul că va revizui propria măsură, argumentând prin faptul că a auzit vocea oamenilor. Cu alte cuvinte, la mai puţin de 1 săptămână, premierul Marcel Ciolacu recunoaşte faptul că propria ordonanţă de urgenţă nu numai că nu a fost corectă, dar nici măcar nu a fost fundamentată pe realităţile economice ale României.

Prin urmare, suntem îndreptăţiţi să credem că toate narativele folosite de Marcel Ciolacu şi susţinute de partenerii de coaliţie, prin vocea domnului Nicolae Ciucă, au fost lipsite de orice suport economic. Altfel spus, doar o mişcare politică prin care s-a urmărit orice altceva decât limitarea evaziunii fiscale. Însă, din păcate, nici domnul Ciolacu şi nici domnul Ciucă nu înţeleg faptul că decizia politică afectează viaţa şi bunăstarea cetăţenilor. Faptul că, după apariţia efectelor negative, Marcel Ciolacu va modifica propria ordonanţă de urgenţă, iar Nicolae Ciucă se delimitează de acelaşi document pe care l-a susţinut, reprezintă amatorismul cu care actuala clasă politică tratează viitorul României.

„Atragem atenţia că aceste decizii neinspirate şi lipsite de orice justificare economică nu fac altceva decât să arunce România în haos. Din păcate, acesta nu este singurul exemplu al modului în care coaliţia PSD-PNL abordează adevăratele probleme ale cetăţenilor. Tratarea cu lejeritate şi superficialitate a contextului economic şi social nu generează decât haos şi lipsă de predictibilitate. România are nevoie, mai mult ca oricând, de politicieni care, înainte de a susţine orice iniţiativă legislativă, să analizeze, cu atenţie, eventualele efecte negative. Nu în ultimul rând, solicităm demisia de onoare a domnului Marcel Ciolacu şi a tuturor decidenţilor care, prin acţiunea lor, au bulversat mediul de afaceri şi pe cetăţenii României.”, a declarat Corina Pânzaru, preşedintele executiv al Partidului ARCA Naţiunii Române.

Biroul de presă
Partidul ARCA Naţiunii Române

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *