Anunţ public SC NAM MAR ECO FRUCT SRL 

Data publicării: 19 septembrie 2019 

 

 Anunţ public privind decizia etapei de încadrare 

SC NAM MAR ECO FRUCT SRL anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de APM Mehedinți în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Înființarea unei plantații pomicole, construire hală spațiu administrativ, producție-procesare și hală depozitare utilaje agricole, puț forat și împrejmuire perimetrală” propus a fi realizat în comuna Prunișor, județul Mehedinți.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane nr. 3 și la sediul SC NANMAR ECO FRUCT SRL, cu sediul în strada Romana nr. 6, Drobeta Turnu Severin, Mehedinți, în zilele de luni-joi între orele 8.00-16.30, și vineri între orele 8.00-14.00 precum și la următoarea adresă de internet: http://apmmh.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *