Marius Lulea: Nici o companie românească și nici un fermier român nu poate concura cu cele din Franța, acolo unde subvențiile acordate sunt de două ori mai ridicate

Marius Lulea: Nici o companie românească și nici un fermier român nu poate concura cu cele din Franța, acolo unde subvențiile acordate sunt de două ori mai ridicate

Marius Lulea: AUR trebuie să devină vocea antreprenorilor români, vocea producătorilor români, vocea fermierilor români!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își propune să sprijine producătorii autohtoni și afacerile românești prin implementarea unor politici economice care să promoveze dezvoltarea și prosperitatea în interiorul țării. În acest sens, în cadrul Congresului Extraordinar din 2 decembrie desfășurat la Alba Iulia a fost adoptată „Strategia de propagandă politică a AUR de Susținere a Producătorilor Români în 2024”.

„În anul 2023 România a atins un deficit comercial colosal, de peste 34 de miliarde de euro, bazat în mare parte pe importuri colosale de produse de consum și produse alimentare. (…) Nici o companie românească și nici un fermier român nu poate concura cu cele din Franța, acolo unde subvențiile acordate sunt de două ori mai ridicate, iar finanțarea cu bani de la bănci se face cu dobânzi de 1-2%”, a spus prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea.

Acesta a subliniat că „Alianța pentru Unirea Românilor trebuie să devină vocea antreprenorilor români, vocea producătorilor români, vocea fermierilor români”.

„Prin cumpărarea de produse românești, susținem pe frații, părinții și copiii noștri, vecinii noștri, prietenii noștri și familiile noastre. Acest lucru contribuie la consolidarea solidarității naționale și la stabilitatea economică a țării. (…) AUR trebuie să acționeze constant oferind prin măsuri politice și legislative suport fiscal, financiar și tehnic, să investim în educație, cercetare și promovarea produselor noastre pe plan intern și extern”, a precizat Marius Lulea.

Sursa foto AUR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *