Festivalul IntenCity, costuri și informații utile

Festivalul IntenCity, costuri și informații utile

Festivalul IntenCity, ajuns la a doua ediție, se pregătește să aducă la Craiova nume mari ale muzicii internaționale. Evenimentul va avea loc în perioada 30 iunie – 2 iulie, pe două scene amplasate în cadrul Complexului Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) și la Sala Polivalentă.
Biletele pot fi achiziționate online, de pe iticket.ro, de la Agenția de Bilete a Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, dar și de la Caravana IntenCity, unde prețurile biletelor și ale abonamentelor sunt reduse cu 25%.

Costuri bilete:
Achiziționare de pe iticket.ro:
Abonament VIP (3 zile) – 1100 lei + taxe
Abonament Acces General (3 zile) – 600 lei + taxe
Bilet Acces individual (1 zi) – 280 lei + taxe

Achiziționare de la Agenția Operei Române Craiova:
Abonament VIP (3 zile) – 1100 lei, fără taxe
Abonament Acces General (3 zile) – 600 lei, fără taxe
Bilet Acces individual (1 zi) – 280 lei, fără taxe

Suporterii celor două echipe de fotbal din Craiova, deținători de abonamente sau bilete la meciurile de acasă, au parte de reducere de 25% la cumpărarea biletului/abonamentului la Festivalul IntenCity de la Agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă.

Participanții care dețin abonament sau bilet acces general vor avea acces pe întregul spațiu de desfășurare a evenimentului, cu excepția zonei VIP.

Despre IntenCity Festival

Festivalul IntenCity este organizat, începând cu vara anului 2022, de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Conceptul festivalului își propune să reunească anual o varietate de genuri și influențe muzicale, iar alături de BCR, sponsorul nostru principal, aducem laolaltă muzica de ieri, de azi și de mâine.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici:

https://iticket.ro/event/intencity

Home 2

Contact:
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *