Eshop destinat celor care investesc in agricultura

Eshop destinat celor care investesc in agricultura

In magazinul Nuoricum.ro se gasesc produse precum: erbicide, insecticide, ingrasamante chimice, tratamente samanta etc.
Gama larga de produse sunt accesibile ca raport calitate-pret. Societatea are in componenta o echipa cu experienta in domeniul agricol si intelege foarte bine nevoile clientilor, oferindu-le sfaturi in ceea ce priveste produsele pe care trebuie sa le aleaga si totodata cum pot obtine culturi productive.
Nuoricum.ro pune la dispozitia clientilor produse pentru legumicultura prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) printre care:
-teava zincata pentru construirea unor solarii si sere;
-tava alveolara, pahare, ghivece etc.;
-substrat de semanat;
-sisteme de irigare (banda, tub, microaspersie etc);
-seminte de legume;

-folie profesionala pentru solarii si sere.

Exemple din gama de produse
Jadran. Este o varietate tarzie de patrunjel de radacina, care se pastreaza foarte bine si este rezistent la mucegai. Perioada de vegetatie este de 193 de zile din momentul semanatului.
Classic F1. Planta cu vigoare ridicata, care se adapteaza usor la conditiile climatice. Produce fructe de o calitate inalta. Este un hibrid ce poate fi cultivat timp de 2 ani de pe acelasi sol.
Kaptur F1. Este un hibrid productiv, remarcat prin vigoarea tulpinilor si aparatului foliar. Este timpuriu, producand fructe de dimensiuni mari. Tolerant la stresul termic specific platarilor timpurii si in camp deschis.
Cropmax. Este un fertilizant ecologic certificat si poate fi folosit in agricultura ecologica. Folosit, poate creste semnificativ atat productia, cat si calitatea acesteia. Este compatibil cu solutiile de fertilizanti si pesticide, imbunatateste eficacitatea acestora.
Nuoricum ofera clientilor produse de cea mai buna calitate, o echipa profesionista cu o experienta in domeniul legumicol si totodata, cele mai bune servicii, precum si echipamente pentru sere si solarii.
Pentru mai multe detalii cu privire la gama de produse, servicii de consultanta in ceea ce priveste cresterea productiei sau recomandari pentru o productie eficienta, puteti accesa: [email protected] sau [email protected] si la numarul de telefon: 0787603417

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *