Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: Domnule Ciolacu și guvernul tău de doi bani, vei anula întreaga legislație cu privire la plafonarea cashului si nimeni nu are dreptul să ne impoziteze animalele și păsările din ogradă!

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: Domnule Ciolacu și guvernul tău de doi bani, vei anula întreaga legislație cu privire la plafonarea cashului si nimeni nu are dreptul să ne impoziteze animalele și păsările din ogradă!

Suntem în legitimă apărare!

Ultimele dispoziții dictatoriale și trădătoare ale Guvernului României, cum ar fi plafonarea cash-ului, urmând instituirea dispariției sale, suprataxarea românilor, în special a antreprenoriatului român având ca urmare desființarea societăților comerciale românești în favoarea multinaționalelor, băncilor străine și a investițiilor străine, anihilarea până la dispariție a țăranului român prin interdicția creșterii și comercializării în gospodăria proprie a porcilor, păsărilor, ovinelor, caprinelor, bovinelor până la anularea dreptului de a produce țuică, interdicția încălzirii cu lemne, au denotat, dacă mai era nevoie să demonstreze pentru a câta oară, insuficiența intelectuală, neprofesionalismul, incapacitatea intelectuală, analfabetismul funcțional, mai pe românește prostia conducătorilor României și atitudinea de sclav în fața unei puteri care ne-a ocupat.
Evident este vorba de americani, care dispun în România ca la ei acasă, dau ordine, intervin în politica internă, ne-au inundat cu baze militare americane, astfel încât să nu mai existe nici un dubiu că România ar fi aservită lor. Mai pui că și UE își bate joc de România și ne tratează ca pe o țară de mâna a treia? Suntem sclavi! Aici ne-ați adus ciolacilor, ciucilor, câților, orbanilor, năstașilor, băseștilor, ponților, dăncilelor, isăreștilor, stolojanilor, ilieștilor și lista e lungă.
Poporul român s-a săturat. De trei zile este în stradă, ceea ce v-a speriat, ați instaurat teroarea mediatică, interzicând televiziunilor mainstream și redacțiilor de știri să prezinte vreo știre cu privire la protestele din România și ați pus jandarmii să amenințe protestatarii. Poporul român emite semnalul S.O.S.! Și asta vă terifiază într-atât, încât după primul protest din Piața Victoriei, dimineața la prima oră ANSVSA a renunțat la aplicarea ordinului de interdicție a comercializării porcilor în perioada Crăciunului, iar PSD și PNL, monstruoasa coaliție, și-a adunat specimenele mai-mai să se ia la bătaie pentru a renunța la ordonanța privind limitarea cashului.
Avem un mesaj de transmis tuturor: nu ne mai interesează puținul, nu mai acceptăm mizeria voastră și prostia și trădarea și mizeria ce vă carcaterizează. Vă avertizăm pe voi inspectorii de la ANSVSA, poliție, veterinari, ANAF, jandarmi etc dacă îndrăzniți să intrați în curțile oamenilor, vă rupem picioarele! Pe românește!
Ne-ați adus la limita disperării și suntem în legitimă apărare. Pe proprietatea mea nu intri decât dacă îți permit eu și numai in limitele impuse de mine. În rest, dacă vii să-mi numeri păsările, animalele din ogradă, să mi le cipezi, să îmi măsori cantitatea de produse, exact ca și comuniștii, să îmi măsori litri de țuică și să mă taxezi sau amendezi pentru că fac ce vreau cu bunurile din gospodăria mea, te fac praf una cu pământul, te calc în picioare. În bătătura mea, în casa mea, pe terenul meu, cu animalele și păsările și producția mea, fac ce vreau eu, iar tu stat nu ai niciun drept să îmi iei nimic, nici măcar o taxă, nemernicilor și hoților!
Ne-am săturat de minciunile și birurile voastre, ne-am săturat să vă tot spunem cu vorba bună, ne-am săturat să fim oameni cu voi, niște nenorociți care ne-ați distrus țara și nația! De acum încolo punem bâta pe voi și nu mai glumim! Dacă mai îndrăzniți să ne puneți în pericol existența, dacă ne mai amenințați cu moartea, pentru că asta faceți, vă călcăm în picioare! Pentru că suntem în legitimă apărare!

Ne-ați dat afară românii din țară și ne-ați adus veneticii pe cap. Oriunde te uiți, vezi numai străini. Ne-am săturat să acordați din banii noștri ucrainenilor, israelienilor, palestinienilor, americanilor etc. Noi nu avem bani pentru noi și voi împrumutați bani pentru alții? Nu ne aduceți românii acasă și ne aduceți străinii? De când aveți voi mandat și de la cine să vă împrumutați în numele țării și să ne amanetați viitorul pe zeci de generații? Așa vă spune Ursula? Așa vă spune Biden? Așa vă comandă Netanyahu? Afară cu străinii din țară! Afară cu americanii din țară! Luați-vă bazele militare de pe teritoriul nostru și lăsați-ne în pace țara și poporul! Ne-ați sclavizat destul! E momentul eliberării noastre! Afară cu ucrainenii, cu asiaticii, cu africanii! Milă mi-e de tine, dar mai milă mi-e de mine! Maioul este mai aproape de piele decât cămașa! Este inadmisibil să acceptăm atâta umilință și sclavie pe acest pământ, pentru care au luptat și murit atâtea generații! Țările arabe, musulmane care sunt extrem de bogate să-și ajute confrații pelastinieni, nu să îi lase în drumul pribegiei prin Europa, cu care nu se pot înțelege în primul rând din cauza diferențelor de ideologie și educație! Ucrainenii să se ducă la ei acasă, bărbații să se ducă la luptă să își apere țara, nu să stea să cerșească prin România ajutoare și să înjure românii pe unde apucă. Evreii să stea în țara lor, nu să înalțe sinagogi în România și să ceară strămutarea în țara noastră, că nici noi nu i-am deranjat pe ei vreodată! Nu sunteți stăpânii noștri și ne-am săturat să ne acuzați de fapte pe care nu le-am făcut niciodată. Nu suntem antisemiți și nu v-am ucis seminția, căutați-vă criminalii printre hortyști și nemții naziști, nu aici, unde v-am ajutat și v-am salvat peste 400.000 de evrei, atunci când erați oropsiți și terifiați! Aveți recunoștință față de români, nu comportament de uzurpator! Ciolacule, ne-ai vândut khazarilor!

Avem să vă transmitem următoarele dispoziții ale poporului român: Domnule Ciolacu și guvernul tău de doi bani, vei anula întreaga legislație cu privire la plafonarea cashului. Din acest moment nu ai nici un drept și nimeni din țara asta nu are dreptul să limiteze cashul. Dacă eu vreau să plătesc 1 milion de lei cash, îl plătesc că e dreptul meu!

Afară cu băncile străine din țară! Retrăgeți-vă toți banii din bănci, anulați posurile, refuzați tranzacțiile cu cardul, băgați băncile străine în faliment. Singura bancă cu care dorim să lucrăm este CEC ul, pentru că este a noastră și va trebui să își revizuiască normele astfel încât să vină în sprijinul românilor. Ne-am săturat de băncile străine care ne-au jecmănit continuu, în timp ce românul plătește dobânzi de peste 25%, 30% la credite, în alte țări dobânzile sunt de 1%. Ați furat destul pentru că BNR și Guvernul și Președintele și Parlamentul, aceste instituții trădătoare, v-au permis. De azi nu vă mai permitem noi! Afară cu voi din țară! Nerușinaților! Cămătari legalizați și hoți la drumul mare!

Domnule Ciolacu, vei abroga toată legislația cu privire la intevenția statului în viața țăranului! Nimeni nu are dreptul să îi impoziteze animalele și păsările din ogradă! Nimeni nu le poate interzice oamenilor să producă în ograda lor, nu vă permitem să le luați unicul mijloc de subzistență. Și nu glumim, dacă vă permiteți să intrați peste țăranii noștri în curțile lor, veți avea ceea ce meritați atunci, pentru că suntem în legitimă apărare!

Luați labele de pe încălzirea cu lemne! Lăsați oamenii în pace, netrebnicilor și nemernicilor! I-ați năpăstuit destul!

Declarație politică în Senatul României

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ
Președintele Partidului S.O.S. România
7.11.2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *