5 vedete care nu se grabesc sa isi schimbe iPhone-ul, chiar daca acesta are display-ul defect

5 vedete care nu se grabesc sa isi schimbe iPhone-ul, chiar daca acesta are display-ul defect

iPhone-ul este unul dintre cele mai populare si dorite smartphone-uri din lume, dar si unul dintre cele mai scumpe. De aceea, multi utilizatori prefera sa isi repare telefonul in caz de defecte, in loc sa il inlocuiasca cu un model nou si apeleaza la centre autorizate precum cel de reparatii iPhone Cluj.

Stiai, insa, ca, in ciuda faptului ca si-ar permite orice model nou de iPhone, unele vedete de la Hollywood, nu se lasa impresionate de ultimele noutati tehnologice si isi pastreaza telefoanele vechi, chiar daca acestea au display-ul crapat sau zgariat? Iata 5 exemple de celebritati care nu se grabesc sa isi schimbe iPhone-ul.

Cameron Diaz

Actrita de 51 de ani este cunoscuta pentru rolurile sale din filmele “The Mask”, “There’s Something About Mary” sau “Charlie’s Angels”. Cameron Diaz este si o fana inraita a iPhone-ului, pe care il foloseste pentru a-si face selfie-uri, a vorbi cu prietenii sau a posta pe retelele sociale. Insa, se pare ca actrita nu este prea atenta cu telefonul sau, deoarece acesta are displayul crapat in mai multe locuri. Cu toate acestea, Cameron Diaz nu se grabeste sa isi schimbe iPhone-ul, ci il foloseste in continuare fara probleme.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey este una dintre cele mai influente si bogate personalitati din lume, fiind prezentatoare TV, producatoare, scriitoare si filantroapa. Oprah Winfrey are o avere estimata la peste 3 miliarde de dolari, ceea ce inseamna ca ar putea sa isi cumpere orice telefon ar dori. Insa, se pare ca Oprah Winfrey este multumita de iPhone-ul sau vechi, care are displayul zgariat si uzat. Vedeta a postat pe Twitter o fotografie cu telefonul sau, in care se vede clar starea acestuia. Oprah Winfrey a scris ca nu isi schimba iPhone-ul pentru ca ii place cum functioneaza.

Lauren Graham

Lauren Graham este actrita si scriitoare americana, cunoscuta pentru rolurile sale din serialele “Gilmore Girls” si “Parenthood”. Lauren este si o iubitoare de iPhone, pe care il foloseste pentru a comunica cu familia, prietenii si fanii. Insa, se pare ca actrita nu este foarte grijulie cu telefonul sau, deoarece acesta are displayul crapat in partea de jos. Cu toate acestea, vedeta nu se grabeste sa isi schimbe iPhone-ul, ci il foloseste in continuare cu zambetul pe buze.

Kylie Minogue

Kylie Minogue, cantareata si actrita australiana, este cunoscuta pentru hiturile sale precum “Can’t Get You Out of My Head”, “Spinning Around” sau “The Loco-Motion”. Kylie este si o admiratoare a iPhone-ului, pe care il foloseste pentru a-si face selfie-uri, a asculta muzica sau a posta pe retelele sociale. Insa, se pare ca vedeta nu este foarte atenta cu telefonul sau, deoarece acesta are displayul crapat in coltul dreapta sus. Cu toate acestea, Kylie Minogue nu se grabeste sa isi schimbe iPhone-ul, ci il foloseste in continuare cu stil.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai apreciati si premiati actori de la Hollywood, fiind cunoscut pentru rolurile sale din filmele “Titanic”, “The Revenant”, “The Wolf of Wall Street” sau “Inception”. DiCaprio este si un activist pentru mediu, fiind implicat in mai multe proiecte de protectie a naturii si a animalelor. Si el este utilizator de iPhone, pe care il foloseste pentru a vorbi cu prietenii, a face fotografii sau a se informa despre problemele globale. Insa, se pare ca actorul nu este foarte preocupat de aspectul telefonului sau, deoarece acesta are displayul zgariat si uzat. Cu toate acestea, Leonardo DiCaprio nu se grabeste sa isi schimbe iPhone-ul, ci il foloseste in continuare cu incredere.

Acestea sunt doar 5 exemple de vedete de la Hollywood care nu se grabesc sa isi schimbe iPhone-ul, chiar daca acesta are display-ul defect. Si, pentru ca nu se pune problema banilor, cu siguranta au motivele lor pentru a nu renunta la telefonul preferat, fie ca este vorba de atasament sau comoditate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *